Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkefrokost med foredrag v. Lene Tanggaard

JUN
04

Kirkefrokost med foredrag v. Lene Tanggaard


Dato Søndag d. 4. juni 2023, kl. 11:30
Sted Vejlby Kirke, Vejlby Centervej 25, 8240 Risskov
Kirkefrokost med foredrag v. Lene Tanggaard

Søndag d. 4. juni, dagen før grundlovsdag, inviterer Vejlby Menighedsråd til kirkefrokost. Tilmelding er ikke nødvendig. Kirkefrokosten ligger i forlængelse af søndagsgudstjenesten kl. 10. Frokosten koster 50 kr. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Efter frokosten er der foredrag med Lene Tanggaard, rektor ved Designskolen Kolding:

Åndsfrihedens og demokratiets fællesskaber
Kreativitet kan ses som en kilde til at nære de grundlæggende værdier, som vi i skolens formål bekender os til: åndsfrihed, ligeværd og demokrati. Kan vi ved at stimulere udfoldelsen af kreativitet danne eleverne til at tage ligeværdig del i åndsfrihedens og demokratiets fællesskaber? Hvordan kan vi forholde os kreativt til demokratiet i skolen? Hvordan kan vi genskabe det sammen med de nytilkomne medborgere?

Lene Tanggaard er cand.psych, Ph.d. og professor i pædagogisk psykologi samt rektor ved Designskolen Kolding. I dette foredrag skaber hun forbindelser mellem dannelse, kreativitet og demokrati i anledning af den kommende Grundlovsdag og i forlængelse af en bog om demokrati i skolen, som hun er aktuel med i juni 2023 i samarbejde med Keld Skovmand og Mette Frederiksen (lærer).